Wie zijn wij?

Annemiek
Annemiek
2 Bert 2012
Bert

 

 

 

 

 

 

Onze reis is ontstaan uit de liefde voor de natuur,  uit liefde voor de dolfijnen,walvissen en het reizen en bewustzijn doorgeven aan anderen. Omdat wij veel reizen en vooral dol-fijne reizen maken, willen wij onze  ervaringen met anderen delen, om ook andere  harten te verwarmen. Vanuit deze invalshoek zijn wij dolfijnenreizen gaan organiseren. In 2012 hebben onze dochter en schoonzoon, Eva Voeten en John Riemslag, zich aangemeld als reisleiders en organiseren zij hun eigen reizen.

Wij: Annemiek Coenen en Bert Voeten zijn samen getrouwd . Annemiek organiseert  de reizen,  en is bewustzijnscoach. Bert is landschapsarchitect en met zijn bureau Plancompagnons landschapsarchitecten werkt hij al vanaf 1980 aan het landschap.

Vanaf 2001 hebben wij vele ontmoetingen met walvissen en dolfijnen gehad. Deze ontmoetingen vonden plaats op de Atlantische oceaan (vanaf Tenerife, La Palma, La Gomera, Ierland en de Rode Zee in Egypte). Daarna zijn reizen georganiseerd naar La Gomera (Canarische Eilanden), Faial (Azoren) en The Big Island (Hawaii).

Eva
Eva
John
John

 

 

 

 

 

 

Eva Voeten en John Riemslag zijn getrouwd en hebben drie prachtige kinderen. Naast het organiseren van de dolfijnenreizen heeft Eva haar eigen HypnoBirthing® praktijk Bliss en begeleid ze daarin zwangeren in hun zwangerschap, bevalling en kraamperiode. John heeft een eigen administratiekantoor. Tevens ondersteunt hij Eva bij Bliss HypnoBirthing®. Beiden hebben diversen NLP opleidingen gevolgd.

Na hun vele liefdevolle ontmoetingen met dolfijnen en walvissen op Tenerife, La Palma, Hawaï, Tonga en de Azoren (Faial & Sao Miguel) organiseren zij hun eigen begeleide groepsreis naar de Azoren. Met als doel vele andere harten te kunnen verwarmen.